Tancament de les línies

En aquest apartat sabràs a quina hora passa l'últim autocar en un lloc determinat. És a dir, el vehicle que fa 'd'escombra' i després del qual ja no en passa cap altre fins el dia següent. 

*AVÍS IMPORTANT: Els horaris són aproximats. Per tant, us recomanem que estigueu a la parada 5 minuts abans del indicat en aquest apartat.

1) VALL D'ORIENT (Pas de la Casa-Soldeu-Canillo-Encamp-Escaldes-Andorra la Vella)
Durant la temporada d'esquí, el darrer bus que circula per aquesta vall és el de la L3 (Soldeu - Andorra la Vella). Aquí teniu les últimes sortides:


La resta de l'any, l'últim autocar que circula per aquesta vall és de la L4 (Pas de la Casa - Andorra la Vella). Aquí teniu els darrers serveis.


*Oferim un tancament de servei (Andorra la Vella-Pas de la Casa) que surt a les 20.20h de Príncep Benlloch durant tot l'any. A més d'aquest servei, els mesos imparells (gener, març, maig, juliol, setembre, novembre) oferim un altre tancament (Andorra la Vella-Pas de la Casa) que surt a les 21.15h. El tancament de línia del servei Pas de la Casa-Andorra la Vella és el mateix tot l'any, a les 21.20h. 


2) VALLS DEL NORD (Ordino-La Massana-Escaldes-Andorra la Vella)
El darrer bus que circula per aquesta vall és el de la L5 (Arinsal - Andorra la Vella). Aquí teniu les últimes sortides:


*El darrer servei del dia de la L6 (Ordino - Andorra la Vella) surt de l'Oficina de Turisme d'Ordino (nº parada 304) a les 21.30h, i passa per La Massana (parada Centre de la Vila) a les 21.35h, aproximadament. En direcció a Ordino, des d'Andorra la Vella, l'últim bus surt de la capital a les 21h.


3) ZONA SUD (Sant Julià de Lòria-Andorra la Vella-Escaldes Engordany)
El darrer bus que circula per aquesta vall és el de la L1 (Sant Julià - Andorra la Vella - Escaldes Engordany).
Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707