L'App de mobilitat MOOVIT arriba a Andorra
22/12/2015


Moure’s pel Principat d’Andorra amb transport públic serà una mica més fàcil a partir d’ara. Moovit és una aplicació per a mòbil compatible amb tots els sistemes operatius i  permet a l’usuari consultar els horaris de les línies regulars, els trajectes i les arribades del bus a les parades.
 
També està previst que l’usuari pugui rebre alertes, o notificacions push, quan el servei es vegi afectat. Fins i tot sense necessitat de tenir l’aplicació oberta.
 
Moovit, que és una App gratuïta, ofereix informació de les línies regulars  operades per la Cooperativa Interurbana Andorrana S.A. Inclou els trajectes, parades i horaris. També informa del Bus Comunal de La Massana i del Bus Nocturn.

UTILITZAR MOOVIT ARA MATEIX

DESCARREGAR PLÀNOL OFF-LINE BUS NOCTURN MOOVIT

DESCARREGAR PLÀNOLS OFF-LINE LÍNIES ANDORRA


D’aquesta manera, l’usuari podrà planificar-se millor a l’hora d’agafar el transport públic i consultar quina és la millor combinació en funció de la zona on es trobi i l’hora del dia.

El seu ús és molt senzill. Només cal descarregar l’aplicació, buscar una adreça, restaurant, hotel, etc. Consultar quina és la parada més pròxima i les properes sortides del bus d’aquella parada.

A Espanya, Moovit compta amb 2 milions d’usuaris i presència en 30 ciutats. Si traslladem aquestes xifres a nivell mundial estem parlant de 35 milions d’usuaris repartits en 750 ciutats i 65 països, entre els quals ja es troba Andorra.Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707