La teva publicitat, amb nosaltres

El missatge de la seva empresa, sobre rodes

Gràcies a la flota de la Cooperativa Interurbana Andorrana, posar publicitat als autobusos d'Andorra permet una gran cobertura perquè el missatge de la vostra empresa arribi a tots els indrets del Principat d'Andorra. Per aconseguir-ho, disposem de varis suports diferents: exterior i interior dels autobusos, mapes dels itineraris i les targetes d'abonament dels usuaris.

Quants impactes pot generar amb un sol autocar?

Els espais publicitaris més visibles i dinàmics de tot el Principat. Gràcies a la mobilitat dels nostres vehicles, fem que el vostre missatge es difongui arreu del país. Gran superfície per a la retolació integral o parcial i gran versatilitat de formats. També disposem de panells publicitaris a l’interior dels vehicles.


Mapa dels itineraris de les línies regulars d'Andorra

Es distribueix en totes les oficines de turisme del país, estacions d’esquí, hotels i altres establiments comercials, així com a tots els autobusos que formen les línies regulars d’Andorra. Es tracta d’un suport desplegable de gran tirada (mínim 10.000 unitats) amb nombrosos espais, de formats diferents, on podeu col·locar el vostre anunci.

Abonaments a les targetes de les línies regulars d'Andorra

Targeta 'dèbit bus' que ofereix la seva part posterior perquè hi col·loqueu la vostra publicitat.

                                                              

DEMANI PRESSUPOSTCooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707