Qui som

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC 

Horari d'atenció al públic de les oficines de la Cooperativa Interurbana Andorrana:

- De dilluns a divendres: de 9.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h.
- Tel. (00376) 806555.
- Mail: cooperativa@interurbana.ad


Per a qualsevol consulta referent a les línies regulars d'Andorra us heu de dirigir al 760100, o a l'Estació Nacional d'Autobusos, de les 8.00h a les 20.00h, tots els dies de l'any. O entrar a la web https://bus.ad 


SOM L'EMPRESA DE TRANSPORT PÚBLIC D'ANDORRA

La Cooperativa Interurbana Andorrana, S.A. (“la Cooperativa”) és l’empresa de referència en el transport, públic i privat, de passatgers del Principat d’Andorra.

Amb més de 50 anys d’antiguitat, re fundada l’any 1994 en la seva configuració actual, és l’hereva d’iniciatives dels anys cinquanta del segle XX, havent participat de forma destacada en el desenvolupament social, comercial i turístic del Principat.

La Cooperativa que és la principal empresa de transport regular de passatgers del Principat,  presta el servei en més de 190 parades d'autobús, per tota la geografia, garantint més de 750 sortides d'autobús diàries i transportant prop de 3 milions de passatgers / any.

Les línies regulars d'autobús de la Cooperativa són utilitzades pels turistes, molts d’ells esquiadors, per accedir a la base de les pistes o per desplaçar-se des dels hotels a les zones comercials i als centres d’oci. La Cooperativa fa possible que el turista pugui desplaçar-se amb autobús allà on es troba l’oferta lúdica o esportiva del Principat prescindint del seu vehicle.

La Cooperativa ofereix serveis discrecionals i de tranfers, dins i fora del Principat, destinats a tour operadors, congressos, excursions, transport escolar i transport per a tot tipus d’esdeveniments esportius i altres.

Amb la col·laboració de les empreses del Grup radicades a Espanya i a Portugal, ofereix el servei de transport regular de passatgers Andorra - Espanya – Portugal, i viceversa.

Amb l’objectiu de la millora continua dels seus processos la Cooperativa va implantar el Sistema de Gestió de la Qualitat, que està certificat segons la norma ISO 9001.
 
L’empresa amb tot l’equip humà està compromesa amb la millora continua. Tots els col·laboradors, incloent els conductors, segueixen plans de formació personalitzats per a la millora de les seves competències.
 
La Cooperativa i tot el seu equip, recolzats en els seus valors, missió i polítiques, estan compromesos amb l'objectiu de satisfer els requisits del client complint les seves expectatives.Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707