Ofertes de treball

ES BUSCA OPERADOR/A   (OFERTA DE TREBALL CADUCADA)

Persona dinàmica i resolutiva tant per atendre i donar curs a les incidències que es produeixin com per donar resposta a les peticions d'informació, ja sigui per telèfon com presencialment.
Jornada de treball setmanal de 40h. Els horaris son per torns rotatius. L'empresa dispensa serveis els 365 dies a l'any. Disponibilitat per treballar caps de setmana i festius de calendari.
Es valorarà el nivell de Portuguès parlat i escrit. Retribució mensual bruta 1.400€

Els interessats han d'adreçar c.v. al Departament de Gestió de persones. Av Princep Benlloch, 26. AD - 500. e-mail: xavier.panades@interurbana.ad.  Tel. 885661.

---------------------------------------


ES BUSCA MECÀNIC 1ª
  (Oferta publicada el 04-09-2018)

Es
necessita oficial de primera mecànic amb coneixements d'electricitat per a taller de vehicles industrials. 

Interessats adreçar-se amb C.V. amb fotografia i referències a la Cooperativa Interurbana Andorrana, S.A. Departament de Gestió de Persones, Av. Princep Benlloc, 26 AD500, o al correu electrònic: xavier.panades@interurbana.ad. Tel 885661.


---------------------------------------

ES BUSQUEN XÒFERS PER AUTOBUSOS
   (Oferta publicada el 21-08-2018)

Funcions, a més de conduir el vehicle:

- cobrar el títol de viatge
- informar i atendre les reclamacions
- mantenir el vehicle net, repostat i en bon estat general. 


Requisits, 
titulació vigent que autoritzi a conduir autobusos. Es valorarà: l'experiència acreditada i els coneixements de català parlat.
S'ofereix, formació  en conducció eficient i segura d'autobusos, i en l'atenció a l'usuari.
Possibilitats de promoció, en funció de la vàlua professional i humana.

Interessats adreçar-se amb C.V. amb fotografia i referències a la Cooperativa Interurbana Andorrana, S.A. Departament de Gestió de Persones, Av. Princep Benlloc, 26 AD500, o al correu electrònic: xavier.panades@interurbana.ad. Tel 885661.Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707