Qui som

SOM L'EMPRESA DE TRANSPORT PÚBLIC D'ANDORRA

La Cooperativa Interurbana Andorrana, SA (“la Cooperativa”) és l’empresa d'autobusos d'Andorra de referència en el transport de viatgers del Principat d’Andorra.

Refundada l’any 1994, en la seva configuració actual és l’hereva d’iniciatives començades durant els difícils anys trenta del darrer segle i ha participat de forma important en el desenvolupament social, comercial i turístic del Principat.

L’empresa és molt coneguda pel servei d'autobús, amb un servei de transport regular de viatgers, que és la seva principal activitat, però ofereix molts altres serveis als seus clients.

En el transport regular de viatgers dins del Principat, dóna servei en més de 190 parades d'autobús, per tota la geografia, garantint més de 750 sortides d'autobús diàries i transportant de forma segura més de 2 milions de passatgers l’any.

Les línies regulars d'autobús de la Cooperativa són utilitzades cada vegada més sovint pels turistes, molts d’ells esquiadors, per accedir a la base de les pistes o per desplaçar-se des dels hotels a les zones comercials i als centres d’oci. La Cooperativa fa possible que el turista pugui desplaçar-se amb autobús allà on es troba l’oferta lúdica o esportiva del Principat prescindint del seu vehicle.

Ofereix serveis discrecionals de línies d’autobús, dins i fora del Principat, per a empreses, convencions, escoles i altres grups.

Amb les empreses participades o associades a Espanya i Portugal, ofereix el servei de transport regular de viatgers Andorra - Espanya - Portugal.

La Cooperativa i tot el seu equip estan compromesos amb l'objectiu de satisfer les necessitats del client complint les expectatives.

PLÀNOL DE TOTES LES LÍNIES REGULARS 2018


HORARI D'OFICINA

De 7h a 21.00h tota la setmana, inclòs dissabte, diumenge i festius.
Tel. (00376) 806555.

Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707